Gepassioneerde orkestleden voor de musical Petticoat gezocht!

maart 27, 2017

De core business van Theatergroep SPOT is grote musicals brengen op hoog amateurniveau! Onder begeleiding van een professioneel artistiek team (dat dit jaar bestaat uit maar liefst 4 professionals) werken de leden van SPOT hier het hele jaar aan. En hier mag een live orkest natuurlijk niet bij ontbreken! Ook dit jaar zijn de ambities weer hoog, ook voor het orkest. Je werkt met het 18 koppig orkest onder professionele begeleiding van Musical Director Richard FitzHugh toe naar de voorstellingen in de week van 13 t/m 17 september 2017 in Theater de Regentes..

Dit jaar spelen we Petticoat; een humoristische feel-good musical van Nederlandse bodem met 60ies invloeden, redelijk ingewikkelde, maar knallende muziek en bekend van de theaters en TV! Een echte uitdaging! De score ligt al klaar dus hier kun je meteen mee aan de slag.

Spreekt dit je aan? Krijg je energie van het samenspel van alle theaterdisciplines? En speel je graag in het orkest van de grootste en leukste musicalvereniging van regio Haaglanden? Meld je dan nu aan!

Wie zoeken we?

Naast een aantal vaste orkestleden die ieder jaar weer met plezier aansluiten, hebben we ruimte voor nieuwe muzikanten. Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar zeer ervaren/gevorderden:

* 2 gitaristen (elektrisch)

* 1 alt violist

Hoe geef je je op?

Ben jij of ken jij deze muzikant? Stuur dan zo spoedig mogelijk maar in ieder geval voor 3 april 2017 je contactgegevens met een kleine introductie per mail naar info@theatergroepspot.nl Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op want de orkestrepetities gaan ieder moment van start! We kijken uit naar je aanmelding!

Reacties staat uit voor Gepassioneerde orkestleden voor de musical Petticoat gezocht!

Tags ;

Comments are closed.