.

Missie

Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij in de musicalproductie.

Visie

Theatergroep SPOT staat bekend als een van de grootste, beste en leukste theaterverenigingen in de regio. Daarnaast streven we naar een sterke positie door het uitbouwen van het netwerk en het verbreden van het aanbod van theater gerelateerde activiteiten.

We zijn een ambitieuze groep, dat mag duidelijk zijn. Om deze ambities waar te maken, werken we ieder seizoen samen met professionals voor begeleiding op zang, dans en spel. Daarnaast coördineert een productieleider alle productionele werkzaamheden.

Lid worden?

Aan het begin van ieder seizoen, eind oktober-begin november, houdt SPOT audities voor de nieuwe musical. In januari/februari hebben we vaak ook na-audities. Dit is hét moment waarop SPOT ook nieuwe leden aanneemt. Wil je auditie doen? Heb je de audities gemist? Geen probleem! Stuur dan een mail naar info@theatergroepspot.nl en volg ons op Facebook en Instagram voor alle updates!

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes betrokken leden (zowel spelend als niet-spelend) die het reilen en zeilen van de vereniging verzorgen. Een gemêleerde groep mensen die met plezier de dagelijkse taken oppakt en daarnaast plezier haalt uit het meespelen.
Nicole
Voorzitter

Nicole is onze voorzitter. Voor de tweede jaar op een rij is zij ons intern en extern aanspreekpunt. Ze houdt alles goed in de gaten, en zorgt ervoor dat het gehele seizoen vlekkeloos verloopt. Nicole vertolkt de rol van Sandra in All Shook Up.

Geeske
Penningmeester

Geeske is onze penningmeester. Voor facturen (zowel het innen als betalen ervan) moet je bij haar zijn. Ze houdt zich verder bezig met het binnenhalen van acquisitie en meespelen in de productie. Geeske is dit jaar ensemble in All Shook Up.

Annelies
Externe Productie

Annelies is ons productielid extern. Zij is de contactpersoon tussen externe partijen (zoals licht en geluid). In de tussentijd is ze spelend lid bij All Shook Up (als ensemble) en elfje bij Midzomernachtsdroom van de SPOT toneelgroep.

Anneke
Secretaris

Anneke is onze secretaris. Zij zorgt ervoor dat iedereen kan communiceren met elkaar en beantwoordt met liefde en veel glitter al het e-mail verkeer. Ze houdt zich verder graag bezig met het maken van het beleid. Anneke is dit jaar niet-spelend lid, omdat ze meespeelt in een andere productie (Man op Duivelseiland van Stichting Nieuw Theaterwerk).

Maribel
Interne Productie

Maribel is ons productielid intern. Dit houdt in dat zij ervoor zorgt dat alle interne commissies (kleding/rekwisieten/decor/interne activiteiten) goed draaien en springt bij waar nodig. Dit jaar is Maribel niet-spelend lid, maar wel heel druk bezig achter de schermen!

Stijn
Toneel

Stijn is ons lid toneel en doet dus alles wat met onze toneelafdeling te maken heeft. Hij is de spil tussen productionele zaken en bestuurlijke zaken met onze nieuwste aanwinst. Hij speelt zelf ook mee in Midzomernachtsdroom, in de rol van Helena.

Onze Leden

De leden van Theatergroep SPOT zijn de spil van de vereniging. Leden vormen de commissies, zitten in het bestuur, de Raad van Toezicht, vormen de spelersgroep. Kortom: de leden zorgen er met elkaar voor dat er mooie producties op de planken komt. Naast de grote productie(s) doe je mee aan leuke activiteiten om extra geld op te halen. Je kunt kiezen uit de concerten van ‘SPOT zingt voor ouderen’, kerstcarols in Dickens style, of kinderproducties.