Productie 2022

Onze productie van 2022: 9 to 5!

Tot het uiterste gedreven besluiten drie vrouwelijke medewerksters op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën willen Violet, Judy en Doralee hem een schop verkopen. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle van het bedrijf over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn. Deze komische musical zit boordevol dans en muziek van Dolly Parton. genachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën willen Violet, Judy en Doralee hem een schop verkopen. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle van het bedrijf over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn. Deze komische musical zit boordevol dans en muziek van Dolly Parton.

Doe jij mee?

Praktische informatie

Repetities zijn elke vrijdagavond in Don Bosco, Rijswijk. Daarnaast zijn er af&toe repetitiezondagen of -weekenden. De eerste repetitie is begin januari 2022.

Voorafgaand aan de repetities zijn er audities. De audities zijn 17-19 december. Door middel van een spel-, zang- en dansauditie wordt bepaald of je mee kan doen in de productie en zo ja in welke rol.

In juli 2022 staan we in het theater met deze grappige voorstelling.

Meedoen?

Lijkt het jou leuk je om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar info@theatergroepspot.nl met als onderwerp ‘aanmelden audities 9 to 5’ en schrijf je in. Misschien ben jij wel precies diegene die we zoeken voor die ene mooie rol!

Voor deze productie zijn wij nog op zoek naar een artistiek team.