Leden

 

 

PicMonkey CollageDe leden van Theatergroep SPOT zijn de spil van de vereniging. Leden vormen de commissies, zitten in het bestuur, de Raad van Toezicht, vormen de spelersgroep. Kortom: de leden zorgen er met elkaar voor dat er een mooie musical op de planken komt.

Lid van Theatergroep SPOT word je niet zomaar: aan het begin van het seizoen doe je auditie voor de grote musical. Eenmaal door de auditierondes heen volgt er een proefperiode van twee maanden. Daarna word je lid voor onbepaalde tijd.

Naast de grote musical doe je mee aan leuke activiteiten om extra geld op te halen. Je kunt kiezen uit de concerten van ‘SPOT zingt voor ouderen’, kerstcarols in Dickens style, Sinterklaas- of kinderproducties.

 

“Je komt voor de rol, je blijft voor de groep!”

Bij Theatergroep SPOT kom je dus niet alleen voor die ene rol die je zo graag wilt spelen. Je bent geen deelnemer, je bent onderdeel van de groep. Dat onderscheidt ons van andere theatergroepen. En daar krijg je veel voor terug: feesten, met z’n allen een dagje weg, theaterweekenden, een hoop gezelligheid en een hechte groep die gedreven en ambitieus is.

Als je liever achter de schermen actief wil zijn, kun je je opgeven als vrijwilliger. Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol in de productie, bijvoorbeeld in commissies of door organisatorisch bij te dragen. Zeker naar het einde van een productieseizoen nemen vrijwilligers veel laatste zaken over zodat de spelende leden zich klaarmaken voor de voorstellingen. Onze vrijwilligers zijn dus van onschatbare waarde!

Wil je meer weten over de leden van Theatergroep SPOT? Klik dan hier voor een overzicht van alle spelers van dit seizoen! Wil je meer weten over komende audities, wil je je aanmelden als vrijwilliger, of heb je nog andere vragen? Mail dan naar info@theatergroepspot.nl en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor alle updates!