*Ivm met grote belangstelling voor Rent, vinden er extra audities plaats op vrijdagavond 22 september.

Op 15, 16 en 22 september 2023 vinden de audities voor RENT plaats. Wil het artistiek team je terug zien voor een rol, dan kan het zijn dat je teruggevraagd wordt op zaterdag 23 september. Houd deze datum vrij, er is geen mogelijkheid hier vanaf te wijken.

De kosten voor de audities bedragen €10,00 (leden), €12,50 (niet-leden). Deze kosten worden geïnd op het moment dat je wordt opgeroepen voor de auditie.

 

De repetities voor RENT beginnen eind september 2023. In de week van 10 t/m 16 juni 2024 staan we in het Korzo theater in Den Haag. De repetities zijn elke vrijdag avond van 19.30 tot 22.30 uur in Don Bosco, Julialaantje 26 in Rijswijk. Naast deze reguliere repetities vinden er ook regelmatig repetitie weekenden plaats. Wij delen de jaarplanning aan het begin van het seizoen. We verwachten dat je zoveel mogelijk aanwezig bent tijdens de repetities.

Wat te verwachten van SPOT:

Contributie

Ieder lid betaalt basislidmaatschap van €7,50 Per maand. Daarmee kun je deelnemen aan allerlei activiteiten en heb je stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering. Als je daarnaast deelneemt aan een module, betaal je voor die module apart contributie. Die contributie is afhankelijk van de grootte van de productie en duur van het repetitieproces.

Seizoen 2023/2024:
Musicalproductie RENT  €425,-

Commissies

Bij Theatergroep SPOT werken we met zijn allen toe naar tal van activiteiten. Hiervoor maken we gebruik van een Artistiek Team en zijn er gelukkig vele vrijwilligers die ons helpen. We doen echter ook een beroep op de leden bij het draaiende houden van de vereniging en het organiseren van verschillende producties. Daarom verwachten we dat ieder (basis)lid deelneemt aan een commissie dan wel aan optredens die vereniging hechter maken en ook een financieel steuntje in de rug zijn geven.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan het volgende: het helpen bouwen en schilderen van decor, het helpen maken en verzamelen van kleding en rekwisieten e.d.

JE KOMT VOOR HET STUK, JE BLIJFT VOOR DE GROEP!

Er zijn extra audities ingepland op vrijdagavond 22 september!