Over ons

 

Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater en vanaf 1996 als zelfstandige vereniging doorgegaan in Den Haag. Dat betekent dat we inmiddels 30 jaar lang producties maken en daar zijn we natuurlijk trots op. Ieder seizoen brengen we een grote musical naar Den Haag, geven we concerten in verzorgingstehuizen, produceren we kindervoorstellingen en doen we tal van kleinschalige projecten.

Missie

Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij in de musicalproductie.

foto pagina over ons

 

 

 

 

 

 

 

Visie

Theatergroep SPOT staat bekend als een van de grootste, beste en leukste theaterverenigingen in de regio. Daarnaast streven we naar een sterke positie door het uitbouwen van het netwerk en het verbreden van het aanbod van theater gerelateerde activiteiten.

We zijn een ambitieuze groep, dat mag duidelijk zijn. Om deze ambities waar te maken, werken we ieder seizoen samen met professionals voor begeleiding op zang, dans en spel. Daarnaast coördineert een productieleider alle productionele werkzaamheden.

Lid worden

Aan het begin van ieder seizoen, eind oktober-begin november, houdt SPOT audities voor de nieuwe musical. Dit is hét moment waarop SPOT ook nieuwe leden aanneemt. Wil je auditie doen? Stuur dan een mail naar info@theatergroepspot.nl en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor alle updates!