Steun ons

Word vriend van SPOT!

Wij willen graag nog vele mooie producties op de planken brengen, en u kunt ons daar bij helpen! Als vriend van Theatergroep SPOT draag je bij aan een indrukwekkend decor, schitterende kleding en de broodnodige rekwisieten. Jij geeft dat beetje extra waardoor onze cast nog meer kan schitteren op het toneel. Jij maakt het mogelijk dat elke voorstelling nog net iets meer indruk maakt op het publiek, en dus ook op jezelf. Jij bent vriend van theater. Jij bent vriend van spel, dans en zang. Kortom, jij bent vriend van SPOT.

Op deze pagina lichten wij u graag onze donatie mogelijkheden toe. U bent al vriend vanaf €10,-. U kunt ook een ticket doneren voor iemand die dit niet kan betalen. Liever sponsoren op maat? Dat kan ook!

Als vriend bepaalt u zelf uw donatie en of u eenmalig of jaarlijks een bijdrage wilt leveren. U bent al Vriend van Theatergroep SPOT vanaf 10 euro. Hieronder ziet u welke voordelen er bij u donatie horen. Wordt u liever sponsor? Scroll dan naar beneden!

U kunt ons ook steunen door iemand anders een ticket te gunnen. Wij willen onze musical graag toegankelijk maken voor iedereen. Bijvoorbeeld voor mensen met een kleiner budget. Wij geloven in de verbindende kracht van theater. Wij zijn daarom een samenwerking gestart met welzijnsorganisaties in Den Haag. Zo komen de kaartjes bij precies de juiste mensen terecht. Zo hebben wij een volle zaal én kunnen wij iemand anders heel blij maken! Dit ticket wordt via stichting Quiet verdeeld onder de mensen die dit nodig hebben.

Pakketten

Balcony

Bedankje in het programmaboekje

€10

Upper Circle

Exclusieve uitnodiging voor de open repetitie + Bedankje in het programmaboekje

€25

Dress Circle

Beste plekken in het theater + Exclusieve uitnodiging voor de open repetitie + Bedankje in het programmaboekje

€50

Stalls

Goodiebag met aandenken aan de huidige productie + Beste plekken in het theater + Exclusieve uitnodiging voor de open repetitie + Bedankje in het programmaboekje

€100

Doneer een ticket!

Goodiebag met aandenken aan de huidige productie + Exclusieve uitnodiging voor de open repetitie

€24,50

Word vriend van SPOT!
WORD VRIEND

WORD VRIEND

WORD VRIEND

WORD VRIEND

Liever een sponsor worden?

Daar zijn wij heel blij mee! Dit kan al vanaf €100,-. We nemen graag persoonlijk contact met u op om deze sponsoring op maat te maken. Stuur ons vooral een mailtje! Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.