Wist jij dat Theatergroep SPOT ook te boeken is voor verschillende events of workshops?

Onze grootste passies zijn zingen, dansen en acteren. Dit doen wij in onze musicals, ons musicalkoor en op andere plekken. Wij pakken graag iedere mogelijkheid aan om onze liefde voor theater te verspreiden!

Heb jij een leuk evenement, een feest of iets anders waar jij entertainment kan gebruiken? Neem contact met ons op, dan denken wij graag mee over wat we voor jou kunnen doen!

Neem contact met ons op!

Christmas Carols

Workshops voor kinderen (4-16 jaar)

Zingen voor ouderen

Een optreden/workshop op maat

Kerst, de mooiste tijd van het jaar! Hebben jullie een leuk kerstevenement waarbij je entertainment zoekt? Wij komen graag langs in onze Dickens kleding waar wij a capella de mooiste christmas carols bij jullie komen zingen. Denk hier bij aan “Joy to the World”, “Deck the Halls” & “Silent Night”, maar ook nummers als “Jingle Bells” & “Winter Wonderland”.

Onze leden hebben ervaring met het geven van workshops aan kinderen. Een workshop kan bestaan uit een discipline of meerdere zoals spel en/of dans. Samen doen we spelletjes, bedenken we scènes en improviseren we. De workshops zijn bedoeld voor kinderen met en zonder ervaring in het theater. Bijvoorbeeld op school, buitenschoolse opvang of als verjaardagsfeestje.

Ieder jaar zingen wij met veel plezier bij verschillende zorginstellingen. Niets is leuker dan deze mensen te zien stralen bij het horen van oude bekende liedjes. Hierbij kun je denken aan “Het dorp”, “Aan de Amsterdamse grachten” of “Que Sera”. Maar ook andere nummers komen aan bod zoals “Leun op mij”. Wij zijn aangesloten bij Fonds1818, maar geven deze concerten ook voor een kleine vergoeding.

Heb je een ander idee of evenement? Zoals een optreden, figuratie, zingen bij een huwelijksaanzoek of een klein toneelstuk? Wat leuk!

Wij denken graag mee. Wij kunnen samen naar de mogelijkheden kijken.