Skip to main content

06 augustus 2024
Persbericht

Theatergroep SPOT brengt de bekroonde musical Urinetown naar Den Haag en roept op voor audities!

Den Haag – In juni 2025 zal Theatergroep SPOT de musical Urinetown opvoeren in Den Haag. Deze spraakmakende productie, die humor en maatschappijkritiek combineert met onvergetelijke muziek, belooft een unieke en meeslepende ervaring te worden voor het publiek.

Urinetown vertelt het verhaal van een dystopische toekomst waar een langdurige droogte heeft geleid tot strenge waterbeperkingen. Privétoiletten zijn verboden, en burgers moeten betalen om gebruik te maken van openbare WC’s, die worden beheerd door het meedogenloze bedrijf van Reinhart Kleinhart. Wanneer de jonge idealist Bobby Goud besluit om in opstand te komen tegen deze onrechtvaardige regels, ontketent hij een revolutie die de stad voor altijd zal veranderen.

Met scherpe satire neemt Urinetown zowel politieke als sociale kwesties op de hak, terwijl het publiek wordt meegevoerd in een wereld vol kleurrijke personages en onverwachte wendingen. Deze bekroonde musical biedt een mix van humor en kritische reflectie op de huidige maatschappij, verpakt in een boeiend en muzikaal avontuur.

Auditie Oproep
Theatergroep SPOT is op zoek naar getalenteerde acteurs, zangers en dansers om deel uit te maken van de cast van deze bijzondere productie. De audities zullen plaatsvinden in september. Iedereen met een passie voor theater en een liefde voor uitdagende, satirische verhalen wordt van harte uitgenodigd om auditie te doen.

Meld je nu aan: https://theatergroepspot.nl/audities/

Urinetown. It’s a privilege to pee!

Voor persvragen en verdere informatie:
Dana Nijstad – Bestuurslid Theatergroep SPOT
06-11214632
info@theatergroepspot.nl
www.theatergroepspot.nl

 

 

Leave a Reply