Skip to main content

Persbericht

Theatergroep SPOT speelt krachtige en ontroerende première van RENT

Den Haag, 13 juni 2024 – Theatergroep SPOT heeft met groot succes de krachtige en ontroerende première van de iconische musical RENT opgevoerd. De première vond plaats op 13 juni 2024 in Theater Korzo, Den Haag, en was een onvergetelijke avond vol emotie, muziek en indrukwekkende prestaties.

RENT, geschreven door Jonathan Larson, is een tijdloze musical die thema’s als liefde, verlies, armoede en artistieke passie verkent. Het verhaal volgt een groep vrienden die proberen te overleven en hun dromen na te jagen in New York City tijdens de opkomst van de aidsepidemie. De productie door Theatergroep SPOT wist de essentie van deze krachtige musical perfect te vangen, met een moderne en verfrissende interpretatie die het publiek diep raakte.

Regisseur Ino Mijland vertelde na afloop: “Het was een enorme eer om RENT naar het podium van Den Haag te brengen. Deze musical heeft een diepe emotionele laag en raakt universele thema’s die vandaag de dag nog steeds relevant zijn. Onze cast en crew hebben met hart en ziel gewerkt om deze productie tot leven te brengen, en de reacties van het publiek waren hartverwarmend.”

De voorstelling werd gedragen door een getalenteerde cast, die elk hun unieke stem en interpretatie aan hun rollen gaven. Het publiek werd getrakteerd op een meeslepende ervaring, met krachtige muzikale uitvoeringen van bekende nummers als “Seizoenen van liefde”, “La Vie Bohème”, en “Niet vandaag”. Hun toewijding en talent brachten de complexe personages en hun verhalen op indrukwekkende wijze tot leven.

Het publiek verliet het theater diep onder de indruk en vol lof. De première van RENT was een bewijs van de toewijding en het talent van Theatergroep SPOT, die wederom een productie van hoge kwaliteit heeft geleverd.

  

Downloadlink beeld: https://we.tl/t-1xdnkqfTqV

 

Theatergroep SPOT speelt RENT t/m 16 juni.
Onder leiding van regisseur Ino Mijland en muzikaal leider Richard FitzHugh.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theatergroepspot.nl/huidige-productie

Over Theatergroep SPOT:
Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Theatergroep SPOT staat bekend om hun passie voor het brengen van hoogwaardige theaterproducties. Met een toegewijd team van getalenteerde acteurs, muzikanten en technici streven zij ernaar om het publiek telkens weer te raken en te inspireren.

Voor meer informatie, interviews of persaanvragen, kunt u contact opnemen met Dana Nijstad via 06-11214632 en info@theatergroepspot.nl

 

 

Leave a Reply