Skip to main content

Volgend jaar mei brengt Theatergroep SPOT de musical Jekyll & Hyde naar het Zuiderparktheater in Den Haag. Een musical waarin de strijd tussen goed en kwaad centraal staat.

Jekyll & Hyde is een horror-drama musical, gebaseerd op Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson. Een imponerend verhaal over 1 man met 2 kanten -aan de ene kant een dokter, gepassioneerd en romantisch, en aan de andere kant een angstaanjagende maniak- en twee vrouwen -de een beeldschoon en vol vertrouwen, de ander beeldschoon en vol wantrouwen naar de wereld. Beide vrouwen zijn verliefd op dezelfde man en weten beiden niets van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden. Maar als niemand zijn ideeën serieus neemt, besluit hij zichzelf als proefkonijn te nemen met desastreuze gevolgen.

Wil jij volgend jaar samen met Theatergroep SPOT het verhaal van Jekyll & Hyde vertellen en van het podium knallen? Meld je dan nu aan voor de audities. De audities zullen plaatsvinden op 16, 17 en 18 september bij Don Bosco in Rijswijk, de eerste repetitie op 30 september. De voorstellingen zijn op 12, 13 en 14 mei 2023.

Meer informatie en opgeven voor de audities kan via info@theatergroepspot.nl.

Leave a Reply