Skip to main content

Persbericht

Theatergroep SPOT speelt succesvolle première van 9 to 5!

9 juli 2022 – Haagse theatergroep SPOT heeft gister, vrijdag 8 juli 2022, een succesvolle première van 9 to 5, de musical gespeeld. De groep is blij om na twee Corona jaren weer op de planken te staan in Theater Korzo aan de Prinsegracht. “Voor het eerst in veel te lange tijd kunnen wij weer doen wat we zo leuk vinden: theater maken! De afgelopen jaren hebben wij als bestuur er alles aan gedaan om SPOT te laten voortbestaan. En ik ben trots dat we nu met deze groep een fantastisch stuk hebben gemaakt.” aldus voorzitten Ymke Jense.

De voorstelling 9 to 5, met (lied) teksten en muziek van Dolly Parton speelt zich af in 1979 in een groot bedrijf genaamd Consolidated. Mr hart runt het bedrijf, maar houdt er een egoïstische en seksistische werkwijze op na. Drie van zijn medewerkers zijn dit meer dan zat en doen er alles aan om het een en ander te veranderen binnen het kantoor.

Theatergroep SPOT ontving veel lovende reactie op de première. Enkele toeschouwers noemde de voorstelling “Schitterend en een sterk verhaal gebracht met veel humor” en “Een goed kwalitatief stuk waarin iedereen straalt en weet wat ie doet”.

Theatergroep SPOT speelt 9 to 5 het hele weekend. U kunt dit stuk dus nog gaan bekijken vandaag of morgen in Theater Korzo in Den Haag.

Tickets
9 tot 5, de musical is te zien op 8, 9 en 10 juli in Theater Korzo in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.theatergroepspot.nl/9-to-5  en kosten €22,50 per stuk.

Speeldata en tijden:
Zaterdag 9 juli – 14.00 uur
Zaterdag 9 juli – 20.00 uur
Zondag 10 juli – 14.00 uur

Leave a Reply